Besök vår butik i Mariestad     |     Förrådsgatan 45     |     542 34 Mariestad

Vi har 
Kvalitetskontroll
Trygg e-handel
Webbutik 24/7
Fri frakt över 1500kr*

VÄLKOMMEN TILL 2WheelRacing

Vi är ett företag som säljer och reparerar enduro- och crossmotorcyklar samt mopeder. Vi har även försäljning av utrustning, tillbehör och förbrukningsmateriel. Vi satsar stort på vår webbshop, men ser även vår butik och verkstad som en stor del av 2WR. 

BUTIK & LAGER I MARIESTAD

Vi har butik och lager i Mariestad. Butiken har ett stort utbud av utrustning och tillbehör för dig som är  moped eller cross intresserad! 

VI UTFÖR ÄVEN SERVICE

I vår verkstad utför vi servicejobb på enduro och crossmotorcyklar, mopeder och landsvägsmotorcyklar.

RASMUS
LUNDELL

Rasmus Lundell född 23 oktober 2001. Jag har varit intresserad av cross hela mitt liv. När jag var 5år fick jag äntligen min första cross som var en KTM 50cc. Efter det har jag kört utan några större uppehåll och varit runt i Sverige på alla möjliga banor. I dagsläget är jag inne på min sjätte SM säsong och är tredje säsongen som elitåkare i mx2. Innan jag började jobba på 2 Wheel Racing jobbade jag som svetsare. Men att få jobba i en crossbutik har ju alltid varit barndomsdrömmen.

KRISTOFER
HJALMARSSON

Kristofer 30 år, Började köra cross som barn och har alltid haft ett starkt intresse av motorcyklar. Intresset har resulterat i ett fullt garage med motorfordon.
Gillar utmaningar, så välkommen in med era fordon så fixar jag dem med nöje! 

LÄGG TILL DITT FORDON